MR. SUSHI ROTTERDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1353 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr. Sushi Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

19 apr 2024 om 21:14 Sushi was opzich lekker maar dunne rollen en slecht gerold viel uit elkaar.
19 apr 2024 om 12:10 Was prima en kortere bezorgtijd dan aangegeven.
16 apr 2024 om 19:05 Top
16 apr 2024 om 5:13 Geweldige klantenservice
15 apr 2024 om 23:51 Toppers zoals gewoonlijk, ik was helaas door andere restaurants flink afgeknapt van bezorg sushi maar mr.sushi maakt alles weer goed! 10/10 kan er niets anders over zeggen. Prijs is goed aanbiedingen zijn perfect kwaliteit is top
14 apr 2024 om 21:21 Im ordered due to my girlfriend really wanting some sushi, personally think most sushi places in the netherlands are shite. This one however was genuinely quite good. Wont order sushi from anywhere else
13 apr 2024 om 22:42 pleasantly surprised...very tasty!!
12 apr 2024 om 21:56 Was weer heerlijk zoals altijd!!
9 apr 2024 om 22:11 Food didn’t taste good, burned and extremely “oily”. Delivery took too long time as well.
7 apr 2024 om 23:36 Snelle levertijd en heerlijke verse Sushi!
7 apr 2024 om 21:52 Als je de bestellingen niet kan bezorgen op de tijd dat je aangeeft.. neem dan gewoon geen bestellingen meer aan. Die crunchbox... sloeg nergens op.. kwam letterlijk "kokend heet" binnen en zag er uit of het de laatste bijelkaar geraapte sushi was.
7 apr 2024 om 21:31 Mijn bestelling is nooit gearriveerd. Toen ik belde zeiden ze dat mijn bestelling binnen 15 minuutjes zou komen en het is nu 2 uur later.